Fluefisker og kajakkpadler i svart/hvitt og fine farger.....
Utstyr
  • Nikon D800
  • 70.0-200.0 mm f/2.8
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1018656} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Henning S. P.
Her synes jeg du ødelegger et ellers fint bilde med en fancy effekt. Selektiv farge er noe som sjelden fungerer synes jeg, men hvis det skal brukes bør det være for å rette fokus mot noe viktig i et bilde. Her føles det bare malplassert. Bortsett fra det synes jeg dette ser bra ut, en lys kajakk over et mørk vann med fin struktur, og fiskeren i dyp konsentrasjon.

Henning
Harald N.
Enig med Henning sin kommentar, bilete er godt komponert og eg skulle gjerne sett ein versjon med og utan fargar.

Mvh Harald
John Terje R.
Det fine med bilder er at man kan tillate seg å leke litt av og til, og da må man bare tåle at folk opplever verden forskjellig. Jeg aksepterer helt og fullt at Henning og Harald ikke finner dette bildet tiltalende pga av at jeg kun har beholdt farger på årebladene. Personlig synes jeg det ble en litt artig effekt og var kun ment å gjøre det litt annerledes. Det er lov å gå litt ut av boksen av og til, og for meg funker det helt greit i denne sammenhengen :-) Takker selvfølgelig for konstruktive tilbakemeldinger, men ser bildet på en litt annen måte og synes det bare var gøy å gjøre en vri :-)
Harald N.
Fortsett med å vere kreativ, ikkje meining å dempe den. Takk for godt svar på kritikken, ser godt kva du meiner, du har eit godt poeng som eg har sansen for.
.Mvh Harald
Henning S. P.
Selvsagt, man har lov til å gjøre hva man vil og det er bare bra å prøve på nye ting. Så får man legge ut på bildekritikken når man ønsker andres tilbakemeldinger på det man gjør, det er jo derfor man har bildekritikken. Ingen krav om at man skal være enige i kritikken man får, men veldig bra at du svarer.

Henning
John Terje R.
Harald:
Jeg skal iallefall forsøke å være kreativ :-) ....takker for tilbakemeldingen.

Henning S:
Du har helt rett i at hele vitsen med bildekritikken er nettopp at det skal være kritiske blikk på bildene som legges ut både i positiv og negativ forstand og det er bare av det gode. Som jeg sa så har jeg ingen problemer med å akseptere argumentene dine. De var saklige og reflekterte og sett fra ditt ståsted. Det står det respekt av.

Så litt generellt:
Bilder er og blir en subjektiv opplevelse, og i mine øyne er det litt for mange etablerte sannheter i fotoverdenen, og litt mangel på "humor og annerledestenkning". Jeg skal passe meg for ikke å sette meg høyt oppe på en pidestall for gudene skal vite at jeg selv finner en del bilder å være overkill, da spesiellt HDR bilder. Når det er sagt så er det lov å uttale seg om det meste her i verden og jeg sitter overhode ikke på noen sannhet eller fasit. Det kan til og med hende at når jeg blir frustrert av et HDR bilde så har fotografen oppnådd noe viktig, nemlig å få meg til å tenke sjæl og bli engasjert og da er kanskje noe med bildet som allikevel har truffet en nerve hos meg og hvem vet kanskje det var akkurat det vedkommende ønsket :-)
Når jeg velger å fjerne alle farger unntatt gult og orange i bildet over så var det fordi jeg så en artig effekt som gjorde bilde litt annerledes. Noen synes det tilfører bildet liv på en annen måte, mens andre igjen ikke ser poenget og mener det ødelegger bilde. Sånn vil det alltid være og det er helt OK, men i min verden finnes det så mange muligheter til å leke med bilder at innimellom er det verdt å gjøre et forsøk om ikke annet for å skape debatt, humor, liv og røre, og det skal man ikke kimse av :-)
Det finnes nok av "perfekte" bilder og komposisjoner tatt av annerkjente og premierte fotografer, men selv de treffer ikke alltid hos alle. That´s the way it is :-)

Terje
Roar B.
Interessante kommentarer til et interessant bilde. Fint å oppdage meningsutvekslinger, synspunkter som spriker, skaper diskusjon, nerve og forhåpentligvis gir konstruktive tilbakemeldinger. Skulle gjerne ha sett mye mer av dette her på Bildekritikken. Så til bildet: I mine øyne en svært så velkomponert dokumentasjon av (for meg) en noe uvanlig fangstmetode? Bare det alene gir godt utgangspunkt til en fortelling med litt overraskende vri.
Briljant s/h arbeid som kler bildet. Regndråpene i øvre kant og disse fargeklattene, er etter min mening selve prikken over "i"en. Mulig jeg ville ha plassert kajakken en liten tanke mer mot venstre, men der er jeg fortsatt i tenkeboksen.. Mvh Roar
Roar B.
- glemte å legge til vannet som renner fra padleåra. En fin liten detalj. Mvh Roar.
John Terje R.
Takker så mye for hyggelig og reflektert tilbakemelding, Roar B. :-)

Konstruktive diskusjoner og argumenter som Henning S. og Harlad N. kommer med her er alfa og omega for meg og får meg til å se på egne bilder med kritisk blikk. Ikke noe er bedre enn det. Man er ikke alltid enig der og da, men ting kan også endre seg bare man er villig til å tenke igjennom andres synspunkter og selvfølgelig argumentere for egne :-)

Jeg sliter forøvrig også med å bli enig med meg selv om plasseringen av kajakken men ser for meg at den er i bevegelse og sklir igjennom bildet og vil forsvinne ut av bildet før eller senere........ og for orden skyld så har jeg en livlig fantasi så det kan være derfor jeg ser bevegelse i bildet :-) :-)

Terje
Knut N.
Hadde bildet vært i kun svarthvitt, så hadde ihvertfall jeg bare bladd videre. Synes det ble veldig fint med fargene på årebladene :o)
John Terje R.
Takker så mye, Knut :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu