Puddel.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Henning S. P.
Jeg synes motivet (som ut ifra tittelen er puddelen) drukner litt i omgivelsene her. Selv om omgivelsene er stilige og bildet er godt komponert. Noen raske steg nærmere tror jeg hadde løftet bildet.
Henning
Jostein S.
Hei
Super komposisjon. Her ledes blikket langt innover i korridoren
Linjevalget er knall. Flotte linjer i flere retninger gjør det hele spennende. Og ikke minst skyggevirkningen. Den er jo optimal her
Et nytt GODT bilde fra deg Øyvind
Jostein

Øyvind B.
Takk Henning og Jostein. "Puddel" .Fant ikke på noe bedre... Er fra nye Kværnerbyen...Mvh Øyvind
Eva D.
Hei!
Flott bilde! Enig med begge foran, men syns også fargene her gjør det spenstig; den grønnturkise sammen med den orange! Det er ikke mye rosa på skoen, men fargen akkurat der syns jeg gjør sitt! Liker at det er mer fargeløst på venstresiden og delvis bak, men fargerikt foran og til høyre.
Mvh
Eva
Pål M. S.
Trykker på liker:-) Og så har Henning kommet med det som skal sies.
Avsluttet .
Flott gatefoto, fin komposisjon og fin behandling av lyset. Jeg liker bildet meget godt og slutter meg absolutt til Josteins kommentar som jeg finner meget dekkende, Etter å ha publisert noen bilder og lest og skrevet noen kommentarer på Foto.no begynner jeg å forstå at man skal være forsiktig med titler. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Tore B.
Synes absolutt ikke du skal unnskylde deg for tittelen, Øyvind, den var leken og fin! Elegant bilde, men ening i at i dama med puddelen burde kommet litt bedre frem. Hadde sikkert gjort seg i s/hv også.
Mvh
Tore
Øyvind B.
Mange tusen takk for oppmerksomheten til Eva,Pål,Kjell Øyvind og Tore. Puddel eller ei. Takk! Mvh Øyvind
Kjell H.
Er egentlig enig med alle kommentatorene her :-) med de forskjellige tilnærmingene til motivet og tittelen. For meg så besto "underholdningen" her av tittelen som igjen medførte et dypdykk i motivet for å finne ut av hva det inneholdt :-) Ikke noe typisk "puddelbilde", men helhetlig sett er det et interessant motiv både komposisjons og innholdsmessig etter litt innsats.
Arild T.
Et aldeles perfekt utsnitt der dybden er enorm god. Føler at man blir sugd inn i bildet. Her har du til fulle full kontroll på lys og skygger.

Hilsen Arild
Øyvind B.
Takk til Kjell og Arild for gode kommentarer. Kjell riktig som du antyder. Hadde en ide om at tittelen pirret nysgjerrigheten litt slik at området personen og lys-speilingen bak der ville få litt oppmerksomhet oppe i alle linjer og skyggeeffekter. Mvh Øyvind
Roar K.
Godt du tok det med i tittelen ellers er det ikke sikkert jeg hadde fått med meg ulldotten som står og speiler seg hos baronen.
Fint utsnitt og komp med god dybde som vel kanskje gir seg mer eller mindre sjøl i denne settingen.
Dybdeskarphet, farger, og detaljer er det ingenting å si på.

Roar
Øyvind B.
Hei Roar. Takk for en morsom og fin kommentar. Mvh Øyvind
Terje D.
Fine linjer og kontraster i bildet. Ser refleksjonen av puddelen i vinduet. Optimalt kunne den kanskje kommet tydeligere frem også foran vinduet, men synes allikevel fungerer godt. Bra "fanget"
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu