Hva nå!
Jeg hadde to bilder. Ett med skiløper som stod stille som jeg har lagt inn tidligere.bilde nr. 154407. Kritikken var entydig her burde det vært mer action. Jeg hadde ett bilde til som viste en som kjørte telemark, men dette var uklart. Jeg har nå flyttet over skiløperen på det bildet som ikke var uklart. Hva nå?.
Bildet inngår i albumet Fjellet - vinter -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-21 20:35:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-01-21 20:59:53
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon d70
  • nikon 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger676
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Øystein V.

Hei!
Jeg så ditt forrige og må si at jeg synes dette ble mye mer spennende, helt klart!

Nydelig himmel og fjell som sist! Fin bevegelse i telemarkkjøreren!

Veldig bra!

Mvh
Øystein
Vegard L.

Takk Øystein. (første gang jeg har klonet to bilder).
mvh Vegard
Arnstein P. F.

Veldig god kombinasjon av sportsbilde og naturbilde. Skiløper er godt plassert i bildet og gir en fargemessig kontrast til resten. Som naturbilde står dette for seg selv som utmerket produkt mht utsnitt, dybdevirkning og komposisjon. Lyssettingen var svært tiltalende.
Mvh Arnstein
Einar I.

Slikt gjør det verd å ta en fjelltur... kjempeflott
Oddvar T.

Kroppsvekten må legges på framskia :-)
Stine J.

Flott vintermotiv og bra kloning av bildene, men det burde vel strengt tatt vært skispor bak ham (pirk). Bra dette! :-)
mvh Stine
Odd Tore S.

Flott natur som alltid. Skiløperen ser ut til å være ganske nær, mens steinene bak han er mye lenger vekk. Det tyder på at han er på kanten av en stor fonn.
Det virker som om skiløperen er i ferd med å ta en stoppsving oppover.
Han burde etterlatt seg skispor, om ikke dette er Ski-Fantomet.
Så langt har jeg kommentert uten å se på forgjengeren.
Når jeg ser på denne, gir den en bekreftelse på at skiløperen har blitt stor og nær. Tror jeg ville vurdert å forminske han litt før kloning, da blir forholdet til mellomgrunnen mer riktig etter min oppfatning.
Odd Tore
Vegard L.

Takk for kommentarer.
Oddvar: Gunnar på bilde har rent telemark i 20 år og han kan dette. :-)
Stine/Odd T. Bildene ble tatt på nøyaktig samme sted og med ca samme vinkel. Skiløperen er klonet inn der han faktisk var når bildet ble tatt. Det var heller ikke skispor på orginalen, dette så jeg spesielt etter. Snøføyken eller lyset kan være forklaringen. Jeg tok et tettere utsnitt før det endelige bildet for å fjerne en snøklump i venstre hjørnet, men det er mulig at det ble for tett. Jeg skal se i kveld om jeg kan legge inn en versjon som ikke er så tett på skiløperen.
mvh Vegard
Odd Tore S.

Etter det du opplyser her, synes jeg ikke at du skal gjøre forandringer. Da er det like bratt i virkeligheten som bildet antyder, ingen grunn til å fikle med det.
Odd Tore
Stig B.

Dette ga bedre dynamikk enn det forrige, og dermed større spenst til bildet, synes jeg. Bra ps-arbeid, ser ikke noe spor selv her, selv om det kanskje er litt vanskelig å se hvordan skiløperen kom seg inn i bildet :-). Skiløperen kunne også kanskje vært litt mindre???

Mvh Stig
Vegard L.

Takk Stig. Det var papirene som jeg fikk fra deg som hjalp meg med kloningen. Bildene ble tatt på nøyaktig samme sted og med ca samme vinkel. Skiløperen er klonet inn der han faktisk var når bildet ble tatt. Det var heller ikke skispor på orginalen, dette så jeg spesielt etter. Snøføyken eller lyset kan være forklaringen. Jeg tok et tettere utsnitt før det endelige bildet for å fjerne en snøklump i venstre hjørnet, men det er mulig at det ble for tett. Jeg skal se i kveld om jeg kan legge inn en versjon som ikke er så tett på skiløperen. mvh Vegard
Steinulf L.

PS arbeidet er sikkert fint. Imidlertid er det noe jeg reagerer på og det er følgende: Bakgrunnen (naturbildet) utstråler ro og harmoni. Den innklonede skiløperren er ikke helt skarp og helt klart i bevegelse. Det blir feil type action her, om du forstår hva jeg mener.
Vegard L.

Takk for kommentar. Det er jo smak og behag. :-)
mvh Vegard
Erik A.

Joa, skapelig, men ikke helt... Synes Gunnar blir vél stor i bildet. Sammen med retningen ut igjen, gir dette inntrykk av at han tilfeldigvis bare ''sneier innom'' i bildet nedi hjørnet der... Som andre sier, burde også inn-sporene vært litt synlige.

Skjønner ikke helt hva SL mener med ''feil type action''. Hvis rolig bakgrunn, kan det ikke pågå action i hovedmotivet? Og action er action, uansett type. Hva slags action blir den rette her da? En turgåer er jo liksom ikke action heller?

Ellers ser jo dette sykelig fristende ut da. Gleder meg til fjelltur på søndag. Da er målet 6 stk. 2000-meters topper i Jotunheimen øst (området Stornubben/Nautgardstind). Der er det nå uvanlig mye snø (70-80 cm), i motsetning til bare holke herover. Da blir det kanhende slik action ned igjen, og vi lar bakgrunn være bakgrunn...
Videre blir det jomfrutur med nytt kamera: Olympus E-1 DSLR. Gleder meg dobbelt ja!
Vegard L.

Takk for kommentar Erik og god tur.
mvh Vegard
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette syns eg vart ein veldig god reklame for topptur på telemarksski;-)

Bra utført bilde!

mvh IAV
Lennart J.

En underbar bild fint ljus bra med mannen i förgrunden för perspektivet,snyggt. mvh lennart
Roger K.

Hei hei Vegard!
Flotte de naturbildene dine. At skiløperen er ute av fokus har du gitt forklaring på at det er hentet fra et annet bilde som var uklart i utgangspunktet. Kan vel være dels enig at skiløperen ble litt for dominerende. Det er vel lett å se dette i etterkant, men tror noe mere i forgrunnen og venstresiden din har gjort underverker. Uten tvil et flott naturbilde dette i vinterdrakt.

En fin helg til deg

Mvh RK
Erik A.

Ble ikke akkurat noen fotografisk opplevelse den ovennevnte fjellturen vår. Jfr. turrapport på <a style=''color: #0000C0; ''href=''http://www.fjellforum.net/viewtopic.php?t=2326'' target=_blank>Fjellforum.net</a>.
Men det kommer flere anledninger!
Erik A.

Og som vanlig funker ikke html-tag'ene... De funker helt fint i forhåndsvisningen av kommentaren, men er døde etter innlegging. Irriterende! Nytt forsøk: <a href=''http://www.fjellforum.net/viewtopic.php?t=2326'' target=''_blank''>http://www.fjellforum.net/viewtopic.php?t=2326</a>.
Vegard L.

Bedre lykke neste gang.
mvh Vegard
Rune Edvin H.

Får å si den som det ser ut: masse løssnø: Kjør på :)
Bildet viser noe av stemningen som ligger i en topptur og funker bra nok slik. Ekstremaction er det ikke, men det er jo som regel ikke skikjøringa heller. Får lyst til å sette utfor ett eller annet når jeg ser det.

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu