Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Vinterlig hestemiljø i lett snødryss. Ser fremdeles litt kjipt ut å stå der med kun en mager høydott på deling. Gjerdet er med for historiens skyld, ikke bare å hoppe over her.
Roger H.
Hei Kjell.: Takker så mye for fin kommentar.
Håvard F.
Synes ledningene i topp forstyrrer litt. Mulig et kutt i topp nesten helt ned så ledningene forsvinner, og så clone litt i venstre topp for å ta vekk siste rest kan funke også?
Liker bildet Roger
mvh
Håvard
Roger H.
Mange takk for innspill Håvard. Jeg skal prøve ut forslaget ditt.
Torild H.
Ser at det snør litt, men fint lys i bildet, så kanskje sola snart titter fram?
To hestar, den eine meir vinterkledd enn den andre, finn mat på sin vante foringsplass, kanskje halvfrose grass, litt usselt, medan fotograf snart kan venda heim til kaffevarme og nysteikte boller.
Liker godt bygging av bildet med alle sine varianter av gjerder og ledninger, nysnødd skog, mark med nedtråkka snø. Det lys raude hestedekket vert eit fint blikkfang.

Torild
Marit O.
Jeg liker måtten du har rammet inn dette hestebilde på Roger,det gir bilde en historie!Det røde hestedekket gir en fin kontrast,liker også plasseringen av hestene i bildeflata!
Ledningene i topp forstyrrer ikke meg!

Mvh Marit
Roger H.
Takker for fin kommentar og beskrivelse av bildet Torild.

Takk til deg og Marit. Bra at ikke ledningene forstyrret. Jeg valgte jo å ta dem med.
Tone A.
Her er det først og fremst alle stengslene med sine linjer som dominerer biletet.Ledningane i lufta forsterkar denne kjensla av å vera innestengt.
Snøen som fell mjukar opp bildet og det har snødd litt tidlegare, pga snøen som ligg på gjerda og linjene.Dei mørktona hestane gir kontrast til alt det snølagte. Det rosatona dekkenet blir ein fargeklatt her.
Flott lys med litt gylne tonar på snøen utan spor.
Ponniane er ganske mørktona med lite detaljar i pelsen.At dei er plasserte i kanten av bildet fungerar godt her pga det bua og horisonale gjerdet som gir likevekt.
Skogen bak gir god djupne med alle snødekka tre i skuggefeltet.Den gir også kontrast til den meir blåtona snøen.
Her har hestane først vore på marka i forgrunnen og er nå inngjerda i midtgrunnen kor ein kan skimta at dei har fått litt fôr og står med avslappa positurar.
Eit ganske spesielt bilete frå hestemijøet kor det er mest stengsler som dominerer og kor hestane meir spelar andre fiolin.
Helsing Tone
Roger H.
Hei Tone. Takker så mye for fin kommentar. Setter pris på at du fikk så mye ut av bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu