Himmelsk lommelykt mot Isterdalen
Tatt fra Romsdalseggen. Dalen som går inn mellom fjellene er Isterdalen, som fører inn til Trollstigen. Den er omkranset av en rekke spektakulære fjell. Fra v. Breitind, Trollryggen med divers pinnakler, Store Trolltind. På andre siden av dalen bl.a. Kongen og Dronninga, og Bispen skimtes også¨.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thorbjørn R.

Ser ut som et flott område for en fjellentusiast. Bildet er OK, det. Jeg liker treet som er plassert mot elva som bakgrunn.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .

Flott bilde fra et fantastisk fjellandskap, fin komposisjon og de mørke skyene gir en helt spesiell stemning. Virkelig flott med lysstrålene som skinner i igjennom skylaget og ned på en bestem plass, dette var virkelig lekkert.

Mvh Tom Egil
Lars Ivarson F.

kanskje hadde det tolt meir kontrast, men likte kompen med lyskjegla..fint snitta..flotters
Heidi N.

Fint med lyset som stråler ned gjennom skyene. Flott landskap der nede. :)
Heidi
Hans-Jørgen H.

Hallo Fred!
Mektig fjellandskap, som du har komponert på en flott måte.
Det spesielle lyset fra uværsskyene skaper stemning.
Liker furua plassert mot elva ja.
Opplysende og bra undertekst.
Hans-Jørgen.
Fred S.

Hjertelig takk.
PS: Noen som kan hjelpe meg med en praktisk sak, slik at jeg event. slipper å gå via forumet ?

Jeg oppdaterte sølvmedlemskapet mitt i dag; det gikk greit, fikk kvittering m.m. på mail, og ser på "min side" at jeg er registrert for enda et år.

Men; det skjedde en pussig uregelmessighet da jeg skulle legge ut nytt bilde, så jeg logget meg ut, og inn igjen, og da var alt ok. Neste gang jeg skulle inn på dotten fikk jeg beskjed om at jeg ikke var innlogget. Jeg gikk til "log inn", og da kom det opp beskjed om at jeg allerede VAR innlogget. Dette skjer hver gang jeg jeg går ut, og skal inn igjen på foto.no.
Bildene er også små, enten jeg er "innlogget" eller ikke. Noen som har opplevd det samme, og vet hvordan en kurerer dette ?

vh fred s
John H.

Flott og dramatisk natur. Godt landskapsbilde selv om det er litt mørkt, spesielt i forgrunnen. Det du etterspør kan jeg ikke hjelpe deg med.
Tove H.

For noen fantastiske fjell! Liker den himmelske lommelykten som gjør en god jobb i det mørke lanskapet. Utsnittet og furu i front er flott. Et område jeg må besøke.

Tove
Torbjørn M.

Hei Fred
Enda et flott bilde fra din hånd. Fin komposisjon, flotte farger, en god skarphet og et fint lys.
Mvh Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu