Har oppdaget det før: Til tross for at en er sølvmedlem og bare kan legge ut 4 bilder i uka, kan en, hvis en legger ut alle disse fire bildene på galleriet i løpet av f.eks 3-4 dager, i tillegg legge ut to bilder også på kritikken.
Derfor gjør jeg det, til tross for at jeg har ment et par år nå, og fortsatt mener det, at bildekritikken overhodet ikke fungerer.
Så skriv hva dere vil,kritikk eller kosekommentar, hvis noen skulle ha lyst å kommentere....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_589909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tove H.
Bra valgt utsnitt og komposisjon, nydelig lys og toner... dette var estetisk, sensuelt, vakkert... menneske eller skulptur, eller begge deler. Intet å utsette, knallbra bilde.
Thomas J.
deilig bilde ja
Avsluttet .
Her befnner jeg meg på meget ukjent grunn, aktfotografering har jeg aldri prøvd meg på , så her blir det dessverre ikke mye konstruktivt, kun min visuelle opplevelse...på meg virker tonene, lyset/skygge bra, også midtstillingen, det eneste jeg kanskje ville ha prøvd på, var å kutte
bort hodet rett nedenfor hestehalen?
Det er dog bare mitt lille visuelle pirk...sensuelt var det.."okke som".

mvh Ulv
Thomas R.
Ja ja bildekritikken er død, forstår jeg siden folk legger opp slike bilder som man har sett 1000 ganger før.

Bildet i seg selv er ok gjennomført og spiller åpenbart på sterke kontraster og et forenklet uttrykk i svart og hvitt. Det er vel meningen vi skal fokusere på hovedformene. Derfor blir hestehalen ganske forstyrrende for helheten, eller er ører og hår tatt med som prikken over i'en de små detaljene som bryter mot helheten? Enkel lyssetting, vanlig positur og ok gjennomføring, jeg sitter mest igjen med tanken på at jeg har sett det bedre før.
Fred S.
Takk for kommentarer til dere fire.
Ulv: Takk for forslag til kutting. Et slikt kutt vil imidlertid føremed seg at jeg mister øvre del av armene, med tilhørende lysstripe. Med tanke på enda mer symmetri kunne jeg selvsagt ha fjernet hestehalen, og likeså den hårlokken som faller ned på venstre side. Tror likevel jeg slår meg til ro med bildet slik det er.
Thomes TR: Har du ikke skjønt det før nå ? 1000 ganger tidligere er forresten en drøy overdrivelse, jeg har ikke lagt ut noe tilsvarende før. Det finnes to-tre her inne som har lagt ut et bilde som er tatt samme sted/tid, og ellers bilder som ligner. Og hva så ? Gjelder ikke det mye av hva vi ser her inne ? Motiver som minner mistenkelig om ting vi har sett før ?
Andre ting du ville ha merket deg hvis du hadde fulgt med at det i perioder omtrent ikke kommenteres på f.eks f/64; det kan gå opp til et par dager uten en eneste kommentar. Så kan det komme et ørlite rush, før alt stilner igjen.
Og kommentarene ? En og annen med litt substans, eller mest kos. Selv "avant- gardistene"" på f/64, de som legger ut litt sære Holga-inspirerte bilder, koser med hverandre, Bare les og bli klok.

Og du har sett bedre før ? Ja, skulle bare mangle, jeg er særlig dreven akt-fotograf, og dette er fra et kurs, der jeg gikk for å lære mer.
Her på f/64 , og forsåvidt på dotten i det hele tatt, var det også en del å lære da jeg begynte her. Det er det ikke lenger, og da legger jeg i grunn ut det som passer meg å legge ut, uten noen annen tanke enn å få vist fram bildene mine.

vh fred s
Fred S.
Au da: " Jeg er særlig dreven akt-fotograf" ser jeg at jeg har skrevet. Det skulle være omtrent "Jeg er ikke særlig dreven som akt-fotograf"...

fred s
Chr. G.
Hmmm... det er ett eller annet som skurrer her, midjen er jo bare litt bredere enn nakken. Dog er formene og lyset relativt greit å betrakte.
Fred S.
bilde nr. 550382
Det ble visst kalt timeglassfigur en gang i tiden; i alle fall er figuren ekte, og all grunn til å beundre. Samme modell ( og samme midje) er på bildet linken forhåpentligvis viser til

vh fred s
Chr. G.
Jeg err klar over timeglassanalogien :-) synes bare det ble litt vel eksplisitt. Kanskje er det lyset...
Avsluttet .
Dette er godt innenfor det som kan kalles normalanatomien...
Marit O.
Fin bruk av lys,som får frem formene Fred
persjonlig ville jeg dråpet kanten i bunnen og hode,kuttet rett under hestehalen!

Mvh

Marit
Thomas J.
det jeg mente med Deilig bilde, var at ja, figuren en skjønn, og lyset fra sidene gir oss i allerhøyeste grad det synet vi trenger . Man kan ikke kutte ved nakken, et bilde kuttet der vil gi et tilnærmet "halshugget" inntrykk.
Bildet er fint som det er , komposisjonsmessig og lys. Er det noe, ville jeg tatt det omigjen, og satt opp håret høyt på hodet så du hadde fått vekk "hestehalen"-

og jeg ville tatt med føttene, som hun sitter på . for helheten osv.
Fred S.
Takk for nye kommentarer "

fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu