Amazement
Min første tur til Preikestolen. Masse fine mottiv, men neppe noe som ikke er tatt før. Jeg falt for beinføringa til denne vesle natur-beundreren.

Skyene i toppen er gått litt tapt i scanninga desverre, og jpeg-komprimeringa har smurt ut rødfargen i klærne.
Utstyr
  • Canon T70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torbjørn V.

Hva er det den lille jenta ser? Brukte du pola-filter? Kanskje det kunne gitt litt dypere farver i bakgrunnen? Ellers må jeg si at jeg har sett mange verre bilder av preikestolen--mange i min bunke av negativer også! Likte godt vann-pyttene nede i hjørnet! :-)
kai j.

Her er det snakk om å være lita i dobbel forstand, synes naturens dimensjoner er godt formidlet.
Noe mere trøkk i fargene i bakgrunnen kunne det jo vært.
Mats N.

Först och främst får jag svindel! Sedan tänker jag, ska hon vara så nära stupet den lilla?
Därefter: hu vad vackert!Jag var för ett par år sedan fram till utsikten/restaurangen vid fjordens innersta del. Då var det mycket dimmigt så man såg ned till vattnet som i en dröm, bara anade dimensionerna.Du har fått till det bra med att ge ett intryck av människans litenhet, förstärkt av att det i detta fall är ett barn som illustrerar.
Atle P.

TV,kj: Jeg har ikke noe filter, men det kunne vært artig å gå til anskaffelse og se om det kunne fjerne det hvite reflekterte lyset.

TV: Hva hun ser på vet jeg egentlig ikke, det gikk noen båter langt der nede og det er kanskje en av disse hun er opptatt av.

MN: Jeg husker en familie som satt et par meter fra kanten på stupet, de hadde en enda mindre unge med seg og en av de voksne hadde en liten hundevalp i armene. I kontrast til en mor som sto langt inn på og ropte advarsler til tenåringsdattera da hun var fem meter fra kanten.
Selv satt jeg selvfølgelig på kanten og tok bilde av beina mine der de dingler over avgrunnen.

Naturen er til for å nytes.
Torbjørn V.

Ved bruk av polariserings-filter vil du først og fremst fjerne uønskede reflekser, samt gjøre himmelen ''dypere'' i fargen. Første gang jeg brukte det fikk jeg bakoversveis fordi du så tydelig ser forskjellen, når du vrir på filteret, i søkeren.

Et pola-filter koster ca. 500-600 NOK, så jeg anbefaler at du heller kjøper et over internett til ca. 25-40 USD. F.eks på www.bhphotovideo.com et av de mer seriøse firmaene i USA. Siden det er litt dyrt anbefaler jeg også at du finner et som er godt og som ikke flasser av.

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu